۱۳۹۶ دوشنبه ۱ آبان ساعت : 7:33 بوقت تهران
کد: 19343-3576      تاریخ ایجاد: ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۲ شهريور   تعداد بازدید : 142

دیدار معاون نوآوری و تجاری سازی فناوری معاونت علمی رییس جمهور با اعضای هیأت رئیسه دانشکده

دکتر محمود شیخ زین الدین، به همراه دکتر کریمی و دکتر زند، روز سه شنبه 21 شهریور ماه با حضور در دانشکده کارآفرینی، ضمن بازدید از بخش های مختلف دانشکده و ساختمان در حال احداث، با هیات رییسه دانشکده و مدیرعامل بنیاد حامیان دانشکده دیدار و گفت و گو کردند.

در این دیدار دکتر زالی، رییس دانشکده کارآفرینی، ضمن خوشامدگویی و ارائه گزارشی از اهم فعالیت های دانشکده در طول 10 سال گذشته، بر ضرورت حرکت به سمت دانشگاه کارآفرین و رسالت دانشکده کارآفرینی در این زمینه تاکید کرد. وی دانشکده کارآفرینی را پلی بین دانشگاه و صنعت و بازار دانست که با ایجاد شبکه بزرگی از رهبران کارآفرین، توانسته است گام های بزرگی را در تعامل با بزرگان صنعت و تجارت بردارد و در عرصه های بین المللی نیز بدرخشد. دکتر زالی پروژه احداث ساختمان جدید دانشکده کارآفرینی با مشارکت کارآفرینان و خیرین ایرانی و خارجی را یکی از برکات این تعامل ذکر کرد و از همه کارآفرینان خیر که به مسئولیت های اجتماعی خود توجه دارند تقدیر و تشکر نمود.

دکتر مبارکی، معاون پژوهشی دانشکده نیز عشق به کار و نوآوری را از ویژگی های رهبران کارآفرین دانست و تاکید کرد تمام تلاش ما این است که به کمک این عزیزان، فضایی مملو از عشق و نشاط وجرات ورزی در دانشکده ایجاد کنیم تا استادان و دانشجویان بتوانند بر سختی های کسب و کار فایق آیند و به لذت خلاقیت و نوآوری دست یابند.

در ادامه این دیدار، مهندس فنایی، رهبر کارآفرین و مدیر عامل بنیاد حامیان دانشکده  گزارشی از روند احداث ساختمان جدید دانشکده ارائه نمود و ساخت این بنای زیبا و ماندگار را به عنوان قلب کارآفرینی ایران، بسیار مفید و اثربخش دانست. وی تاکید کرد دانشکده کارآفرینی می تواند با احداث این ساختمان چند منظوره و جامع، به عنوان جایگاهی برای حضور مستمر رهبران کارآفرین و کارآفرینان جوان، تجربیات رهبران کارآفرین را به نسل جوان جامعه منتقل کند و با ایجاد یک همگرایی بین نسلی، دانش و مهارت کارآفرینی در ایران را متحول سازد.

دکتر مبینی دهکردی، مدیرگروه فناوری نیز با ذکر برخی از فعالیت های علمی دانشکده، گزارشی از همکاری این گروه با دانشکده برق پردیس فنی در حوزه فعالیت های میان رشته ای ارائه نمود و اظهار امیدواری کرد دانشکده کارآفرینی بتواند با تمام دانشکده ها همکاری اثر بخشی داشته باشد.

سپس دکتر محمود شیخ زین الدین، معاون نوآوری و تجاری سازی فناوری معاونت علمی رییس جمهور، که راه اندازی صدها شرکت استارتاپی را به عنوان رئیس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، در کارنامه خود دارد، ضمن ابراز خوشحالی از اقدامات مثبت دانشکده کارآفرینی در ایجاد شبکه بزرگ کارآفرینان و احداث پروژه ساختمان جدید با همیاری آنان، حمایت از شرکت ها و راه اندازی استارتاپ های دانشجویی را از کارهای بسیار خوب دانشکده کارآفرینی ذکر کرد و برای  همکاری در این حوزه قول مساعد داد.

وی تاکید نمود: دانشگاه دولتی وابسته به پول نفت نمیتواند دانشگاه کارآفرین باشد ولذا تعامل با بخش خصوصی و ایجاد شبکه دانشگاه، صنعت و بازار  با هدف ایجاد نوآوری و روش های جدید تجاری سازی فناوری، بهترین راهیست که دانشکده کارآفرینی انتخاب کرده است. البته همانگونه که  توجه دارید، باید استراتژی و مدل کسب و کارتان را بگونه ای طراحی کنید که با مقتضیات زمان و ویژگی های نسل جدید همخوانی داشته باشد و الگویی برای سایر دانشگاه ها و مراکز رشد و شتابدهنده ها باشد و نتیجه کارتان به افزایش شرکت های دانش بنیان و استارتاپ های موفق در حوزه خدمات و توزیع و... منجر شود.

نظر شما :