۱۳۹۶ دوشنبه ۱ آبان ساعت : 7:34 بوقت تهران
کد: 19343-3607      تاریخ ایجاد: ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۷ مهر   تعداد بازدید : 108

معاون آموزشی دانشگاه تهران از دانشکده کارآفرینی دیدار کرد.

به گزراش روابط عمومی دانشکده، جمعی از اعضای هیأت علمی دانشکده کارآفرینی روز یکشنبه 17 مهر ماه طی یک نشست صمیمانه با آقای دکتر حسینی ، معاون آموزشی و دکتر شریفی، مدیر کل خدمات آموزشی دانشگاه تهران دیدار و گفتگو کردند.

در این دیدار که با مدیریت دکتر بازرگان، استاد تمام دانشکده علوم تربیتی برگزار شد، تک تک اعضای هیأت علمی دانشکده انتقادات و پیشنهادات خود را به معاون آموزشی دانشگاه اعلام کردند.

تبدیل دانشگاه تهران به دانشگاه کارآفرین و نقش دانشکده کارآفرینی در تحقق این هدف، تقویت ارتباط دوسویه پارک علم و فناوری و دانشکده کارآفرینی، لزوم رصد دانشجویان فارغ التحصیل، تقویت سطح دانشجویان ورودی به دانشکده کارآفرینی، شفافیت حقوق و آئین نامه های آموزشی موجود برای دانشجویان و اعضای هیأت علمی، عضویت اعضای هیأت علمی دانشکده در کمیته های تخصصی دانشگاه و موارد دیگر از جمله پیشنهادات و نکات مطرح شده از سوی اعضای هیأت علمی دانشکده بود.

در انتهای این نشست، دکتر حسینی، تلاش برای بهبود کیفی آموزش با تأکید بر خلاقیت، توسعه آموزش های مربوط به کارآفرینی در سطح دانشگاه، تعریف و بکارگیری یک سری دستورالعمل ها برای تقویت اثربخشی دانشکده کارآفرینی در سطح دانشگاه تهران و ... به عنوان راهبردهایی برای تحقق دانشگاه کارآفرین مطرح کردند.

گفتنی است، دکتر حسینی، معاون آموزشی دانشگاه تهران در ابتدای حضور خود در دانشکده از ساختمان جدید در حال احداث دانشکده بازدید کردند.

نظر شما :